8 Mayıs 2014 Perşembe

Uzman Psikolog İsmail KILINÇ'dan Fatih Üniversitesi'nde Hipnoz Konferansı



Fatih Üniversitesi'nde Hipnoz Konferansı

Usta Hipnotizör, Uzman Psikolog İsmail Kılınç, Fatih Üniversitesi'nde "Modern Hipnoz ve Kullanım Alanları" konusunda bir konferans verdi Usta Hipnotizör İsmail Kılınç, FatihÜniversitesi'nde "Modern Hipnoz ve Kullanım Alanları" konusunda bir konferans verdi.

Usta Hipnotizör, Uzman Psikolog İsmail Kılınç, Fatih Üniversitesi'nde "Modern Hipnoz ve Kullanım Alanları" konusunda bir konferans verdi Usta Hipnotizör İsmail Kılınç, Fatih Üniversitesi'nde "Modern Hipnoz ve Kullanım Alanları" konusunda bir konferans verdi. 

Kılınç, konferansta 27 yıllık hipnoz deneylerini hipnoz meraklılarıyla paylaştı. Öğrenci ve akademisyenlerden oluşan yaklaşık 100 kişinin katıldığı konferansta Kılınç, hipnozun tanımı, dünyada veTürkiye'de hipnozun tarihi, hipnozun kullanım alanları, hipnoz transları, hipnozun diğer ilimlerle ilişkisi, oto hipnoz, kişisel gelişimde hipnoz, toplum hayatında hipnoz, hipnoz ve keşifler, hipnoz ve telepati, modern hipnoz ve son gelişmeler konularına yer verdi. 

Hipnozun gelişmiş ülkelerde üniversitelerde okutulan bir pozitif ilim olduğunu söyleyen Kılınç, hipnozun birçok alanda oldukça başarılı sonuçlar verdiğini belirtti. Hipnoz kelimesini 1841'de ilk kez Dr. James Braid'in kullandığını anlatan Kılınç, Konferansın sonunda akademisyen ve öğrencileri hipnoz ederek, iradelerinin artması, hafızalarının güçlenmesi ve başarılarının artması konusunda telkinde bulundu. 

İnsanların diğer insanlarla kurduğu diyaloglarda pozitif ve negatif etkilendiklerine dikkat çeken Kılınç, insanların hipnoz hakkında genel bilgi edinerek, geçmişte ruhlarında açılan derin yaralardan, ketlerden kurtulabileceklerini söyledi. 

Hipnotizör İsmail Kılınç, konferansta, "Sujenin hipnozdan çıkmama ihtimali var mıdır" sorusuna, "Ben 27 yıldır binlerce insan hipnoz ettim. Böyle bir problemle karşılaşmadım. Dünya genelinde de böyle bir problem yok. Suje normal uykuya geçer ve kendiliğinden uyanır" karşılığını verdi. Hipnotizör İsmail Kılınç, konferansı değerlendirirken de, şunları söyledi: 

"Modern Hipnoz ve Kullanım Alanları Konferansımıza beklediğimizin fevkinde büyük ilgi gösterildi. Önümüzdeki haftalarda hipnoz konferanslarımız devam edecek. Hipnoz ilmini A'dan Z'ye öğrenmek ve hipnoz yapmak isteyenleri konferans ve seminerlerimize davet ediyoruz." - Ankara

http://www.haberler.com/fatih-universitesi-nde-hipnoz-konferansi-3090496-haberi/



HARİKA PSİKOLOJİ
Ressam Halim Sok. Erkam Ap.
No:8 Kat:3 Daire:18
Bahçelievler/ İSTANBUL

Tel: 0537 030 24 30

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder